2108695944 6985823990 Αχαρνών 221, Αθήνα drivespotrental@gmail.com
hero image
 
  Όροι Ενοικίασης
DriveSpot Rental | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Αθήνα Αττική
 
     
  Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας για τις κατηγορίες Α, Β,C τα 21 χρόνια, για τις κατηγορίες D, E, A1, B1, C1, τα 25 χρόνια και για την κατηγορία C2, C3, C4 τα 28 χρόνια.
 

Άδεια οδήγησης: Ο οδηγός θα πρέπει να έχει άδεια οδήγησης ή διεθνή άδεια οδήγησης για την αντίστοιχη κατηγορία μοτοσυκλέτας. Η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι σε ισχύ και να έχει εκδοθεί στη χώρα διαμονής του μισθωτή τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία ενοικίασης.
 

Διάρκεια ενοικίασης: Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης μια ημέρα (24ώρες). Καθυστέρηση πλέον των 2 ωρών χρεώνεται επιπλέον ημέρα ενοικίασης.
 

Ασφάλειες: Όλες οι τιμές μίσθωσης περιλαμβάνουν απλή ασφάλεια αστικής ευθύνης. Ο μισθωτής ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά ή κλοπή (μερική ή ολική) προκληθεί στη μισθωμένη μοτοσυκλέτα μέχρι του ποσού της εμπορικής της αξία κατά το χρόνο του ατυχήματος/κλοπής. Ο μισθωτής καταβάλει το ποσό που αναλογεί στη ζημιά της μοτοσυκλέτας της motorent, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας και του επιστρέφεται το καταβληθέν ποσό όταν κι εφ’ όσον η Drivespot αποζημιωθεί.
 

Ασφάλεια κλοπής: Ισχύει μόνο για τις κατηγορίες A1, B1, C1, C2, C3, C4. Όλες οι μοτοσυκλέτες είναι εφοδιασμένες με κλειδαριά τιμονιού κι επιπλέον λουκέτο ασφάλειας.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καμία Ανωτέρω Ασφαλιστική Κάλυψη
Δεν Ισχύει:

- Για οτιδήποτε συμβεί και διαπιστωθεί ότι ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών.
- Για ζημιές που έχουν προκληθεί από οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
- Για ζημιές που προκλήθηκαν στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας , στα ελαστικά και στις ζάντες.
- Για ατυχήματα που προκλήθηκαν με οδηγό μη δηλωμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
- Για ατυχήματα για τα οποία ο μισθωτής δεν έχει ενημερώσει το σταθμό της drivespot και καταθέσει/υποβάλλει σχετική δήλωση ατυχήματος, όπως ορίζεται από την Ελληνική Νομοθεσία, ανεξαρτήτως υπαιτιότητάς του.

Τα ποσά που αφορούν τη ζημιά ή την απώλεια της μοτοσυκλέτας καταβάλλονται άμεσα από τον μισθωτή ακόμα και εάν αυτός καλύπτεται ασφαλιστικά και από τη χρεωστική/πιστωτική του κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μισθωτής υποχρεούται να καταβάλει στην drivespot ολόκληρο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης της μοτοσυκλέτας.

 

Καύσιμα: Το κόστος καυσίμων επιβαρύνει αποκλειστικά τον μισθωτή. Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει τη μοτοσυκλέτα με το περιεχόμενο του ρεζερβουάρ να είναι όπως όταν το παρέλαβε. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεται με το ποσό του καταναλωθέντος καυσίμου. Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της μοτοσυκλέτας που έχει μισθώσει και να γεμίζει κάθε φορά το ρεζερβουάρ με τον τύπο του καυσίμου που απαιτείται.
 

Οδική βοήθεια: Δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα (εκτός από ελάχιστα νησιά) για τις κατηγορίες D, E, A1, B1, C1, C2, C3, C4, κι εντός Αττικής για τις Α, Β, C. Τα λάστιχα, οι ζάντες και οι ακτίνες της μοτοσυκλέτας επιβαρύνουν τον μισθωτή.
 

Εγγύηση: Για τις κατηγορίες A, B, C, ελάχιστο όριο εγγύησης 200 ευρώ ή πιστωτική κάρτα. Για τις κατηγορίες D, E, A1, B1, C1, C2 , C3, C4 η ενοικίαση μοτοσυκλέτας είναι δυνατή μόνο με πιστωτική κάρτα για εγγύηση.
 

Τρόπος πληρωμής: Η ενοικίαση της μοτοσυκλέτας εξοφλείται με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard.
 

Παραδόσεις – Παραλαβές: Γίνονται μόνο στο σταθμό μας και εντός των ωρών λειτουργίας του. Εκτός των ωρών λειτουργίας και ημέρες αργιών, η παράδοση και η παραλαβή είναι εφικτή μόνο κατόπιν συνεννόησης. Παραλαβές εκτός του σταθμού μας γίνονται κατόπιν συμφωνίας και με επιπλέον χρέωση που επιβαρύνεται ο μισθωτής.
 

Κρατήσεις: Για την κράτηση μοτοσυκλέτας απαιτείται προκαταβολή 30% της ενοικίασης με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.
 

Ακυρώσεις: Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
 

Τροχαίες Παραβάσεις – Πρόστιμα: Όλα τα πρόστιμα και οι διοικητικές ποινές επιβαρύνουν τον μισθωτή.
 

Χιλιόμετρα: Για τις κατηγορίες A, B, C τα χιλιόμετρα είναι ελεύθερα. Για τις κατηγορίες  D, E,  A1, B1, C1, C2, C3, C4, είναι ελεύθερα 150 χιλιόμετρα ανά ημέρα. Για τη χρέωση των επιπλέον χιλιομέτρων δείτε τον τιμοκατάλογό μας.
 

Κράνος: Προσφέρεται κράνος στον μισθωτή  χωρίς  χρέωση.
 

Φόροι: Όλες οι τιμές υπόκεινται σε ΦΠΑ, όπως αυτός καθορίζεται από το κράτος.
 

Οι τύποι των μοτοσυκλετών που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικοί.

Σε ειδικές περιπτώσεις, η drivespot διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει οποιονδήποτε τύπο μοτοσυκλέτας με άλλον της ίδιας κατηγορίας (ή ανώτερης).

Οι όροι και οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

Ενοικίαση Σκούτερ
Ενοικίαση Μοτοσυκλέτας
Χρονομισθώσεις
Οργανωμένα Ταξίδια