2108695944 6985823990 Αχαρνών 221, Αθήνα drivespotrental@gmail.com
hero image
 
     
  DriveSpot Rental
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Αθήνα Αττική
 
     
  Η επιχείρησή μας “DriveSpot Rental” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άρτια εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, η επιχείρησή μας, είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση ενώ σας δίνει την την δυνατότητα να επιλέξετε το όχημα που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και τις ανάγκες σας. 
 
     
   
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Είτε χρειάζεται αυτοκίνητο για μια εκδρομή με την οικογένεια, ένα ταξίδι με τους φίλους ή μια επαγγελματική συνάντηση, είτε μια μοτοσυκλέτα για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αθήνας, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμη να σας προσφέρουμε το ιδανικό όχημα.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας, διαθέτοντας ένα στόλο από πολυτελή οχήματα, παρέχει υπηρεσίες μετακίνησης σε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις κ.α. ενώ αναλαμβάνει και vip μεταφορές και ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό σε όλη την Αθήνα.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η περάστε από το γραφείο μας στην Αθήνα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
  ΤΗΛ: 2108695944
6985823990
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Η επιχείρησή μας, παρέχει ευελιξία στις κρατήσεις με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου ή τις μοτοσυκλέτας στο σημείο που επιθυμείτε σε όλη την Αθήνα.
 
     
 
 
 
     
 
ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει το ιδανικό όχημα ή τις υπηρεσίες που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.
 
     
     
 
ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
υποκεινται σε συχνός και προσεκτικός έλεγχος, είναι πάντα καθαρά και έτοιμα να σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ασφαλή οδήγηση.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένο να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας συνεργάζεται και με
το γραφείο ενοικίασης μοτοσυκλετών στην Τήνο “Mj Tinos”.


Περισσότερα...